CMS website, een website die u gemakkelijk kunt beheren.

Goedkope website laten maken in wordpress of joomla

Vandaag is er geen vraag meer of de grote bedrijven een website hebben maar hoeveel gegevens hun websites aanbieden, wat ze aanbieden en hoe vaak maken ze updates. Meer en meer bedrijven maar ook de particulieren beslissen om een CMS website te gebruiken. Wat is de reden? Met een CMS website kunt u via een eenvoudige interface gemakkelijk alle gegevens op uw site aanpassen. U kunt dat ook doen als u geen kennis van het programmeren hebt. Op die manier kunt u de kosten verminderen en uw website gemakkelijk verbeteren. Als u kennis van Microsoft Word heeft, kunt u uw website gemakkelijk onderhouden. Website laten maken door Magneticweb is zeker de beste keuze die een schitterende toekomst voor uw bedrijf zal verzekeren.
Joomla
De CMS websites gebruiken meestal mediabedrijven, commerciële- en productiebedrijven, scholen, staatsinstellingen en alle andere die graag snel, vaak en gemakkelijk alle aanpassingen op hun website willen doen.

Meer informatie over CMS website, CMS filosofie en technologie kunt u terugvinden op Wat is een CMS website?


Onze klanten kiezen meestal voor een van drie volgende CMS pakketen :


Ons aanbod

Voordeel van een pakket is dat u veel diensten binnen het pakket krijgt. Alles wat u nodig heeft om een CMS website te maken en te onderhouden, bevindt zich in het pakket. Bij kopen van het pakket krijgt u een speciaal design, opleiding, gebruikersdocumentatie en installatie.

Hoe kan ik zo een CMS pakket bij Magneticweb kopen en wat zijn de prijzen?

CMS pakket bij Magneticweb kunt u op twee manieren kopen :

Zo een pakket kan verhuurd worden en het bevat : nieuw design van uw website, installatie, opleiding en support van Magneticweb team terwijl u de huur betaalt.

U kunt zo een pakket ook volledig kopen. Daarna is het pakket uw eigendom en u moet geen maandelijkse kosten betalen. U krijgt nieuw design van uw website, installatie, opleiding en support van Magneticweb team, maar ons support is gratis enkel 15 dagen na aankoop.


Welk pakket is het meest populair ?

Onze klanten kiezen meestal voor CMS PRO Run pakket. Waarom ? Er zijn veel voordelen. Het is niet duur, de gegevens op de site kunnen gemakkelijk aangepast worden, veel extra modules en componenten, uitstekend support en nog veel veel meer.

CMS Pro Run

Nog vragen?

Twijfel niet langer en contacteer ons vandaag nog op 09 225 52 66 of vul het contactformulier in. Want uw organisatie of bedrijf verdient het om te profiteren van de commerciële mogelijkheden die het internet biedt. Laat een website maken door Magneticweb en verzeker uw bedrijf een schitterende toekomst! Magneticweb garandeert de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Website laten maken door Magneticweb is een beslissing op welke u heel snel fier zal worden. Verlies geen tijd meer, verzeker een schitterende toekomst voor uw bedrijf en begin onmiddellijk te groeien tot de grootste.

Vraag een gratis offerte.

Vraag een offerte

U heeft een website nodig ? U heeft al rondgevraagd en u weet nu dat de prijzen veel te hoog zijn. U wilt graag een betrouwbare partner die u goede kwaliteit voor de lage prijzen kan aanbieden en nu denkt u dat zo een partner niet bestaat ?

Kies ons en overtuig uzelf !

Vraag gratis offerte

Facebook

Google +

Twitter