Het pakket CMS Pro Fly, websites met veel functies

U vindt dat uw bedrijf te groot is om met Joomla CMS Pro Light of Joomla CMS Pro Run gepresenteerd te worden, dan kiest u voor Joomla CMS Pro Fly. U wilt dat wij voor u gespecialiseerde modules uitvoeren om uw idee over functionaliteit van uw website te bereiken dan is CMS Joomla Pro Fly de juiste keuze voor u. De klanten die voor CMS Joomla Pro Fly kiezen, zijn meestal de grote bedrijfssystemen en grote media bedrijven die hun diensten willen presenteren.

Website wordt in Joomla gemaakt. Joomla is een Open Source systeem waarmee u gemakkelijk uw website kunt onderhouden. Meer dan miljoen websites in de wereld zijn in Joomla gemaakt. Als u aantrekkelijke maar goedkope websites zoekt, dan bent u op het juiste adres. Enkel bij Magneticweb krijgt u hoge kwaliteit voor de lage prijzen.
CMS Pro Fly

Bij aankoop van CMS Pro Fly krijgt u :

een template volgens uw specificaties. Op basis van uw schetsen creeert Magneticweb team CMS website. Als u geen idee heeft, dan krijgt u twee voorstellen gratis en u kunt een van die twee kiezen.
CMS website installatie
instructies in pdf
Ondersteuning die bevat :
antwoorden op uw vragen
veranderen van Joomla versie
toevoegen of wissen van modules
veranderen van templates
implementatie van extra modules zoals : forum, foto galerijen, enquêtes, chat, evaluatie van de inhoud en nog veel meer. (3 extra modules volgens uw wensen)
De programmatie van speciale modules voor uw website. (1 grote of twee kleine per jaar)
de kosten over de hosting en domein worden nog besproken
Pro L ons aanbod

Bij het gebruik van CMS website krijgt u ook de volgende voordelen :


   Het nummer van de gegevens, rubrieken en sectie die u kunt toevoegen, is onbeperkt. U kunt kiezen of u de gegevens op de home pagina wilt tonen.
   Het nummer van menu's of links is ook onbeperkt
   U kunt meer contact formulieren toevoegen waarmee de bezoekers u via mail kunnen contacteren
   U kunt banners en advertenties aanpassen
   U kunt uw website van overal in de wereld beheren waar u internet verbinding hebt
   U kunt een enquête creeren waarmee u de mening van klanten kunt zien
   En nog veel, veel meer...

Hoe kan ik zo een CMS pakket bij Magneticweb kopen?

CMS pakket kunt u op twee manieren kopen :

Zo een pakket kan verhuurd worden en het bevat : nieuw design van uw website, installatie, opleiding en ons support terwijl u de huur betaalt.

U kunt zo een pakket ook volledig kopen. Daarna is het pakket uw eigendom en u moet geen maandelijkse kosten betalen. U krijgt een nieuw design van uw website, installatie, opleiding en support van Magneticweb team, maar ons support is gratis enkel 15 dagen na aankoop.


Welk pakket is het meest populair ?

Onze klanten kiezen meestal voor CMS PRO L pakket. Waarom ? Er zijn veel voordelen. Het is niet duur, de gegevens op de site kunnen gemakkelijk aangepast worden, het bevat veel extra modules en componenten, uitstekend support en nog veel veel meer. Magneticweb biedt aantrekkelijke maar goedkope websites, oke! Dat weet ik! Maar hoe bepalen jullie de prijs van de websites?

CMS Pro Run

Ik wil het pakket CMS Pro Fly bestellen. Wat moet ik doen?

Gegarandeerd de beste kwaliteit voor de laagste prijs enkel bij Magneticweb.
    Als u wilt dat Magneticweb team een website volgens uw eigen eisen implementeert, dan kunt u via het offerte formulier uw ideeën doorgeven
    Wij zullen u dan contacteren ivm hiërarchie van uw website (wat wilt u in menu's, de gegevens die u wilt tonen, uw logo en andere belangrijke elementen)
    Daarna betaalt u de kosten
Dan bespreken wij het design. U kunt ons uw schets doorsturen of u kunt van ons 2 voorstellen krijgen en voor en van die twee kiezen
Na ongeveer twee weken krijgt u een demo versie van uw website
Dan de week daarna doet Magneticweb team correcties en aanpassingen volgens uw wensen
U krijgt ook instructies in pdf

Uw website zal via de Joomla CMS gemaakt worden. Meer over joomla techonologie kunt u terugvinden op Wat is joomla ?


Nog vragen?

Twijfel niet langer en contacteer ons vandaag nog op 09 225 52 66 of vul het contactformulier in. Want uw organisatie of bedrijf verdient om te profiteren van de commerciële mogelijkheden die het internet biedt. Koop nu een goedkope website bij Magneticweb en verzeker uw bedrijf een schitterende toekomst! Magneticweb garandeert de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Website laten maken door Magneticweb is een beslissing op welke u heel snel fier zal worden. Verlies geen tijd meer, verzeker een schitterende toekomst voor uw bedrijf en begin onmiddellijk te groeien tot de grootste.

Vraag een gratis offerte.

Vraag een offerte

U heeft een website nodig ? U heeft al rondgevraagd en u weet nu dat de prijzen veel te hoog zijn. U wilt graag een betrouwbare partner die u goede kwaliteit voor de lage prijzen kan aanbieden en nu denkt u dat zo een partner niet bestaat ?

Kies ons en overtuig uzelf !

Vraag gratis offerte

Facebook

Google +

Twitter