Wat is CMS?

Al gehoord van Joomla, Wordpress?

Wat is een CMS ? Algemene informatie..


Een content-beheersysteem of contentmanagementsysteem (joomla, wordpress) is een softwaretoepassing, meestal een webapplicatie, die het mogelijk maakt dat mensen eenvoudig, zonder veel technische kennis, documenten en gegevens op internet kunnen publiceren (contentmanagement). Als afkorting wordt ook wel CMS gebruikt, naar het Engelse content management system. Een functionaliteit van een CMS (joomla, wordpress) is dat gegevens zonder lay-out (als platte tekst) kunnen worden ingevoerd, terwijl de gegevens worden gepresenteerd aan bezoekers met een lay-out door toepassing van sjablonen. Een CMS (joomla, wordpress) is vooral van belang voor websites waarvan de inhoud regelmatig aanpassing behoeft, en de inhoud in een vaste lay-out wordt gepresenteerd aan bezoekers. De meeste grote bedrijven gebruiken voor hun website tegenwoordig een CMS. Het is erg handig voor bedrijven met wekelijkse aanpassingen of een sterk wisselend of uitgebreid aanbod. Maar ook om nieuws-pagina's en promoties te onderhouden. U hebt nog vragen over de prijzen van de website's over de cms website's, over de website's zonder cms? We zitten klaar voor u.


Een website laten maken via een CMS bestaat uit volgende:


een administratiemodule, waar gegevens kunnen worden ingevoerd, verwijderd of aangepast.

een database of een andere vorm van opslag van de gegevens.

een presentatiemodule, waar de ingevoerde gegevens door bezoekers kunnen worden bekeken.

een zoekmodule

een inlogmodule voor bezoekers, als het niet gewenst is dat anonieme bezoekers toegang hebben tot de inhoud

een beheersmodule voor de gegevens van geautoriseerde bezoekers (en beheerders)

een module om persoonlijke informatie aan de bezoeker te tonen (personalisaties)

en module om centraal artikelen aan te kunnen maken die op verschillende pagina's getoond kunnen worden

CMSCMS

Een CMS website kan met nog veel extra modules uitgebreid worden. Die modules geven gespecialiseerde mogelijkheden die u op uw website nodig heeft. Die modules zijn :


een fotogalerij

forum

een kalender

commentaren toevoegen

een download deel van de website

een e-mail newsletter

een chat

quiz of enquête...

Joomla extra

Joomla CMS bij Magneticweb


Magneticweb is een gespecialiseerde webpagina bedrijf in implementatie van Open Source Joomla CMS websites. Wij bieden u hoge kwaliteit voor de lage prijzen. De goedkope websites zijn bij Magneticweb garantie. Website laten maken door Magneticweb is de beste keuze voor u en uw bedrijf. Joomla software is gratis en het kan voor elke gebruiker aangepast worden. Wij kunnen ook Joomla met de modules en componenten nog verbeteren. Joomla software is goed getest, heeft geen fouten en wordt in meer dan 1.000.000 website's gebruikt. Joomla wordt regelmatig nog beter en elk jaar verschijnt er een nieuwe een nog betere versie.

Wij verkopen geen Joomla software, Joomla is gratis. Magneticweb verkoopt eigen diensten :

Wij implementeren en installeren Joomla CMS

Wij veranderen en aanpassen Joomla CMS voor specifieke behoeften

Wij maken nieuwe templates

Wij onderhouden uw Joomla website

Wij adviseren u en geven u technische onderhoud

Wij installeren nieuwe componenten en modules

Magneticweb geeft u opleidingen ivm met het gebruik van Joomla

Joomla bij Magneticweb

Onze klanten kiezen meestal voor een van drie volgende CMS pakketen :


Ons aanbod

Voordeel van een pakket is dat u veel diensten binnen het pakket krijgt. Alles wat u nodig heeft om een CMS website te maken en onderhouden, bevindt zich in het pakket. Bij kopen van het pakket, krijgt u : een speciaal design, opleiding, gebruikersdocumentatie en Joomla installatie.

Natuurlijk kunnen wij u nog veel meer aanbieden. Alles wat u wenst, kunnen we doen. Enkel bij ons krijgt u hoge kwaliteit voor de lage prijzen. Als u aantrekkelijke maar goedkope website's zoekt, dan bent u op het juiste adres. Oke, maar hoe bepaalt Magneticweb de prijzen van de website's?


Wat is Joomla ? Wilt u nog informatie over Joomla ? Bekijk video .Nog vragen?

Twijfel niet langer en contacteer ons vandaag nog op 09 225 52 66 of vul het contactformulier in. Want uw organisatie of bedrijf verdient om te profiteren van de commerciële mogelijkheden die het internet biedt. Koop nu een goedkope website bij Magneticweb en verzeker uw bedrijf een schitterende toekomst! Magneticweb garandeert de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Website laten maken door Magneticweb is een beslissing op welke u heel snel fier zal worden. Verlies geen tijd meer, verzeker een schitterende toekomst voor uw bedrijf en begin onmiddellijk te groeien tot de grootste.

Vraag een gratis offerte.

Vraag een offerte

U heeft een website nodig ? U heeft al rondgevraagd en u weet nu dat de prijzen veel te hoog zijn. U wilt graag een betrouwbare partner die u goede kwaliteit voor de lage prijzen kan aanbieden en nu denkt u dat zo een partner niet bestaat ?

Kies ons en overtuig uzelf !

Vraag gratis offerte

Facebook

Google +

Twitter