Search Engine Optimization

Een SEO plan op uw maat opgesteld en uitgevoerd met ervaring.
Elke seconde worden er aan Google 60.000 vragen gesteld. Of mensen nu op zoek zijn naar een goed restaurant, of een nieuwe bril, we zoeken vaak naar antwoorden via Google. Met Search Engine Optimization zorg je ervoor dat potentiƫle klanten jou vinden als antwoord op hun vraag.
Verhoog je vindbaarheid
Zoekverkeer is een van de best converterende verkeersbronnen van een site. Dat komt omdat deze bezoekers specifiek op jouw site terecht komen met een vraag. Hoe vaker je gevonden wordt voor relevante zoekopdrachten, hoe meer bezoekers je trekt, hoe meer je zal verkopen.
Verhoog je zichtbaarheid
SEO is al lang meer dan de strijd om de eerste plaats voor een zoekopdracht. Het draait om zo goed mogelijk voor de dag te komen. Dankzij onze kennis helpen we je om kaarten, promoties of video's aan jouw zoekresultaten toe te voegen. Zo heb je een streepje voor op de concurrentie.
Data-driven keyword research
We combineren via een uniek algoritme gegevens van verschillende bronnen. Zo brengen we in kaart welke zoekopdrachten echt belangrijk zijn voor je. Elk SEO project staat of valt met het antwoord op de vraag: Hoe zoeken klanten naar jouw diensten en producten?
Keyword research
Je site stroomlijnen
We verzorgen het technische gedeelte van je SEO project. We leggen de rode loper uit voor Google en de andere zoekmachines. We nemen alle obstakels voor hen weg en geven hen extra gegevens mee die helpen om voor relevante vragen gevonden te worden.
Stroomlijn
Eerst laaghangend fruit
Search Engine Optimization is investeren voor de toekomst. Daarom gaan we op zoek naar de kleine aanpassingen die meteen voor verbeteringen zorgen. Op die manier zie je sneller de eerste resultaten. Ondertussen werken we verder aan de grotere aanpassingen.
Checkmarks
Een op maat gemaakt plan
Elke website is anders. Elk bedrijf heeft andere doelen. We werken samen een SEO plan uit op basis wat jouw bedrijf en klanten nodig hebben. Zo ben je zeker dat de tijd die we investeren optimaal gebruikt wordt.
Plan

Duurzame groei voor een lange termijn
We leggen de nadruk op SEO acties die voor een duurzame groei zorgen waar je lang van geniet. Dat is het resultaat van het samenkomen van de keyword research en de technische verbeteringen, gecombineerd met de juiste SEO strategie.
Linechart

Constante opvolging en bijsturing
Op basis van Google Analytics bepalen we samen wat werkt en wat niet. We trekken hier lessen uit en sturen de Search Engine Optimization strategie bij waar dat nodig is. We werken voortdurend aan het blijvend verbeteren van jouw resultaten.
Opvolging en bijsturing

We nemen je mee door het hele verhaal
Search Engine Optimization komt vaak over als iets heel ingewikkeld. Daarom komen we alles uitleggen. Als je met vragen zit geven we er een gedetailleerd antwoord op. We tonen je hoe SEO werkt. Mensen worden betere partners wanneer ze elkaar begrijpen.
Wij nemen je mee door het verhaal

Nog vragen?

Twijfel niet langer en contacteer ons vandaag nog op 09 225 52 66 of vul het contactformulier in. Want uw organisatie of bedrijf verdient het om te profiteren van de commerciƫle mogelijkheden die het internet biedt. Laat een goedkopewebsite maken door Magneticweb en verzeker uw bedrijf een schitterende toekomst! Magneticweb garandeert de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Website laten maken door Magneticweb is de beste keuze die u kunt maken. Wees trots op uw beslissing!

Vraag een offerte

U heeft een website nodig ? U heeft al rondgevraagd en u weet nu dat de prijzen veel te hoog zijn. U wilt graag een betrouwbare partner die u goede kwaliteit voor de lage prijzen kan aanbieden en nu denkt u dat zo een partner niet bestaat ?

Kies ons en overtuig uzelf !

Vraag gratis offerte

Facebook

Google +

Twitter