Wat is een webshop ?

Webshop met een responsive design?!

Speelt het idee om een webshop te laten maken al langer in uw hoofd? Groot gelijk heeft u, want online verkopen is vandaag de dag meer dan ooit helemaal in. Heeft u dus producten die u ook online wenst te verkopen? Spreek dan Magneticweb aan om een webshop te laten maken! Meer en meer mensen raadplegen immers het net om datgene te kopen waarnaar ze op zoek zijn in plaats van reallife aankopen te doen. Bovendien biedt een webshop u nog tal van voordelen. Webshops of webwinkels zijn meestal erg duur maar Magneticweb biedt u iets anders aan. U wilt een aantrekkelijke en seo vriendelijke website laten maken met een responsive design voor een betaalbare prijs? Bij Magneticweb bent u op het juiste adres. Website laten maken door Magneticweb is zeker en vast de beste keuze.
Webshop

Mogelijkheden van onze online winkel:

Design van deze webshops wordt volledig op maat ontworpen
Onafhankelijke e-shop of ingebouwd in uw website
Volledig compatibel met tablets en smartphones
Voor iedereen toegankelijk en dit overheen de hele wereld
Professionele uitstraling naar de buitenwereld toe
Online betalen: VISA, PayPal, overschrijving, Ogone,..
Betere positie in de zoekmachinesSEO-vriendelijke webshop
Responsive design : mooi weergegeven zowel op smartphone als op de tablet
Webshop


Een webshop maken is simpel, tenminste zo klinkt het toch geregeld doorheen de straten. Zo bestaan er goedkope softwarepakketten, maar weet dat hier ook beperkingen aan vast hangen. Wilt u net dat ietsje meer met een goede vindbaarheid op het internet én netjes aangepast aan uw eigen huisstijl? Een webshop online winkel met een responsive design? Magneticweb verzorgt graag uw webshop online winkel op maat! Magneticweb biedt u de hoge kwaliteit voor de lage prijzen. U wilt een aantrekkelijke maar toch goedkope website laten maken met een responsive design? Dan bent u bij Magneticweb op het juiste adres. Een website laten maken door Magneticweb is de juiste keuze.

Betaling opties


Ik wil een webshop bestellen. Wat moet ik doen?

Gegarandeerd de beste kwaliteit voor de laagste prijs enkel bij Magneticweb.
    Als u wilt dat Magneticweb een website volgens uw eigen wensen implementeert, dan kunt u via het offerte formulier uw ideeën doorgeven
    Wij zullen u dan contacteren ivm hiërarchie van uw website (wat wilt u in de menu's, de gegevens die u wilt tonen, uw logo en andere belangrijke elementen)
    Daarna betaalt u de kosten
Dan bespreken wij het design. U kunt naar ons uw schets doorsturen of u kunt van ons 2 voorstellen krijgen en voor en van die twee kiezen
Na ongeveer twee weken krijgt u een demo versie van uw website
Dan de week daarna doen wij correcties en aanpassingen volgens uw wensen
U krijgt ook instructies in pdf

Nog vragen?

Twijfel niet langer en contacteer ons vandaag nog op 09 225 52 66 of vul het contactformulier in. Want uw organisatie of bedrijf verdient het om te profiteren van de commerciële mogelijkheden die het internet biedt. Laat een website maken bij Magneticweb en verzeker uw bedrijf een schitterende toekomst! Magneticweb garandeert de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Website laten maken door Magneticweb is de beste keuze die u kunt maken. Wees trots op uw beslissing!

Vraag een offerte

U heeft een website nodig ? U heeft al rondgevraagd en u weet nu dat de prijzen veel te hoog zijn. U wilt graag een betrouwbare partner die u goede kwaliteit voor de lage prijzen kan aanbieden en nu denkt u dat zo een partner niet bestaat ?

Kies ons en overtuig uzelf !

Vraag gratis offerte

Facebook

Google +

Twitter