Wat zijn websites zonder CMS?

Goedkope website laten maken met een responsive design

De websites zonder CMS zijn ideale oplossingen als u een mooie en een functionele website wilt waarop de gegevens niet zo vaak veranderd worden. Een groot aantal bedrijven gebruikt juist die soort van websites om hun diensten aan de klanten te presenteren. De basiselementen van zo een website zijn een uniek design, grafische elementen die karakteristiek voor uw bedrijf zijn (logo, kleuren...) en dan elementen zoals slogans, de gegevens van uw bedrijf, diensten van uw bedrijf enz. Deze websites worden snel geopend en zijn eenvoudig voor het gebruik.
Gewone website

Website laten maken door Magneticweb bestaat uit volgende :

   U bestelt een website bij Magneticweb.
   We bespreken met u de inhoud, grafische lay-out en look van uw nieuwe website.
   Uw idee? Welke gegevens, kleuren wilt u? Uw logo? Wilt u een responsive design?
   We voeren uw idee uit en mailen u een voorbeeld terug.
   Na uw goedkeuring van de grafische lay-out starten wij de technische ontwikkeling.
   De aangeleverde tekst wordt omgezet in een nieuwe, vlotte webtekst en dan worden alle foto's in de website geïntegreerd.
   Daarna worden de hosting en het domeinnaam besproken.
   Tenslotte, na uw goedkeuring publiceren we uw website op het internet.


Hoe kan ik de gegevens op mijn website veranderen ?
Op onze websites krijgt u een garantie van 15 dagen. In die periode doen we GRATIS alle aanpassingen op uw website. Na die periode zijn alle bijkomende aanpassingen betalend. Als u wilt, krijgt u van ons source code waarmee u of iemand anders de website kan onderhouden en nieuwe gegevens toevoegen. Om dat te doen, moet u of iemand anders die de website voor u zal onderhouden, kennis van programma's (HTML + CSS of php) hebben. FTP-communicatie kennis is ook nodig om alles te kunnen publiceren.
Admin Area

Alles wat een website zonder cms bevat ?
Home pagina. De pagina die gebruiker eerst ziet. Home pagina bevat alle belangrijkste informatie over uw bedrijf en links naar de andere subpagina's.
Subpagina's bevatten meer gedetailleerde informatie.
Actieve scripts :
Contact formulier - waarmee de bezoekers met u contact opnemen via mail .
Offerte formulier - waarmee de bezoekers van u een offerte kunnen vragen.
Bezoek teller - die zal tonen hoeveel bezoekers uw site bezocht hebben.
Enquête - waarmee u de vragen aan uw bezoekers kunt stellen.
Wat bevat een site ?

Hoeveel moet ik voor zo een website betalen ?
De prijs van een website is afhankelijk van de grootte en van de inhoud. Als u meer elementen op uw website wilt dan wordt het duurder. Als u op uw website enkel homepagina, over ons, contact en diensten wilt zien staan dan zou uw website aan een voordelige prijs gemaakt moeten worden. Maar als u nog contact formulier, offerte formulier, galerie, search formulier of enquete wilt dan zou de kost van uw website ook stijgen. Dus, de prijs van de website is afhankelijk van uw eisen. Magneticweb biedt u het beste aanbod aan. Enkel bij Magneticweb krijgt u hoge kwaliteit voor de lage prijzen. Wilt u meer informatie over de prijzen? U kunt ons ook altijd contacteren om een offerte te vragen, wij staan altijd tot uw dienst. Als u nog meer vragen heeft, kunt u ze op FAQ terugvinden.
Betaling

Ik wil een website zonder cms bestellen. Wat moet ik doen?
Als u wilt dat wij een website volgens uw eigen wensen implementeren, dan kunt u via het offerte formulier uw ideeën doorgeven
Wij zullen u dan contacteren ivm hiërarchie van uw website (wat wilt u in de menu's, de gegevens die u wilt tonen, uw logo en de andere belangrijke elementen)
Dan bespreken wij het design. U kunt ons uw schets doorsturen of u kunt van ons 2 voorstellen krijgen en voor een van die twee kiezen
Na ongeveer twee weken krijgt u een demo versie van uw website
Dan de week daarna doen wij de correcties en de aanpassingen volgens uw wensen
U krijgt ook de instructies in pdf

Meer antwoorden kunt u op FAQ terugvinden.

Nog vragen?

Twijfel niet langer en contacteer ons vandaag nog op 09 225 52 66 of vul het contactformulier in. Want uw organisatie of bedrijf verdient het om te profiteren van de commerciële mogelijkheden die het internet biedt. Laat een website maken bij Magneticweb en verzeker uw bedrijf een schitterende toekomst! Magneticweb garandeert de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Website laten maken door Magneticweb is een beslissing op welke u heel snel fier zal worden. Verlies geen tijd meer, verzeker een schitterende toekomst voor uw bedrijf en begin onmiddellijk te groeien tot de grootste.

Vraag een gratis offerte.

Vraag een offerte

U heeft een website nodig ? U heeft al rondgevraagd en u weet nu dat de prijzen veel te hoog zijn. U wilt graag een betrouwbare partner die u goede kwaliteit voor de lage prijzen kan aanbieden en nu denkt u dat zo een partner niet bestaat ?

Kies ons en overtuig uzelf !

Vraag gratis offerte

Facebook

Google +

Twitter