Magneticweb blog

Wij zijn uw steun, partner en uw vriend. Reis met ons naar succes!

 • Home
  Home This is where you can find all the blog posts throughout the site.
 • Categories
  Categories Displays a list of categories from this blog.
 • Tags
  Tags Displays a list of tags that have been used in the blog.
 • Bloggers
  Bloggers Search for your favorite blogger from this site.
 • Team Blogs
  Team Blogs Find your favorite team blogs here.
 • Login
  Login Login form
1727

Google heeft onlangs een nieuwe website - Which Phone gelanceerd. Zoals de naam van de site al zegt, is de website bedoeld om onzekere mensen te helpen om een ideale GSM volgens de criteria die ze zelf ingevuld hebben te kiezen.

Continue reading
0
1311

De dag van vandaag is het meest belangrijk dat uw website gevonden kan worden. U kan de beste en de mooiste website hebben, maar als mensen hem niet kunnen vinden, dan hebt u een probleem.

Continue reading
0
1386

Google heeft op dinsdag (2015/04/21) een nieuw algoritme geintroduceerd dat prioriteit zal geven aan de sites die zijn aangepast om mooi weergegeven te worden op smartphone's en tablets.

Continue reading
0
1132

Het is steeds moeilijker om de snelle technologische vooruitgang te volgen. Op een dagelijkse basis blijf hij invloed hebben op de snellere zakelijke prestaties op de markt, vaak in het nadeel van de eerder vastgestelde regels en principes.

Continue reading
0
1291

De dag van vandaag is het moeilijk om een betrouwbare en veilige partner te vinden door wie u uw website kan laten maken. Maar een website laten maken is niet het enige waarop u moet letten, het onderhoud daarvan is even belangrijk.

 

Continue reading
0

Facebook

Google +

Twitter