Magneticweb blog

Wij zijn uw steun, partner en uw vriend. Reis met ons naar succes!

 • Home
  Home This is where you can find all the blog posts throughout the site.
 • Categories
  Categories Displays a list of categories from this blog.
 • Tags
  Tags Displays a list of tags that have been used in the blog.
 • Bloggers
  Bloggers Search for your favorite blogger from this site.
 • Team Blogs
  Team Blogs Find your favorite team blogs here.
 • Login
  Login Login form

Een website laten maken - De basisbegrippen

by in Web
 • Font size: Larger Smaller
 • Hits: 1785
 • 0 Comments
 • Print
1785

Tijdens het maken van een website praten we over een aantal basistermen. Deze termen zullen u helpen om de website als een instrument voor de verbetering van uw bedrijf te zien. Naast deze concepten zijn er nog een aantal soortgelijke termen die verbonden zijn met web design. Met deze tekst willen wij u graag meer uitleg geven over enkele van deze basisbegrippen.

 

Web hosting

Webshosting is een plaats Webhosting op het internet waar uw website zich bevindt. Alle websites moeten op het internet geplaatst worden  zodat ze wereldwijd beschikbaar kunnen zijn. Deze plaats op het internet noemt „webserver“. Webhosting bedrijven verkopen ruimte op een webserver waarop uw  afgewerkte website geplaatst wordt. Website laten maken is de eerste stap en  de tweede is om een plaats op het internet te verzekeren om die zelfde te kunnen publiceren (webhosting).

 

Web designer

 Web designer is een persoon die websites plant, ontwerpt en ontwikkelt.

 

Web developer

Web developer is een persoon die de functionaliteit van de websites uitbreidt en die de scripts en de programma's voor uw website schrijft.

 

Webmaster

Webmaster is een persoon die uw website bijwerkt en onderhoudt en die verantwoordelijk is voor het beheer ervan, bijvoorbeeld de bescherming van gegevens, het maken van back-ups, enz.

 

CMS - Content Management Systeem

CMS is een content management systeem. Als u de eigenaar van een CMS website bent, kunt u de gepubliceerde inhoud ervan wijzigen, toevoegen, verwijderen. U kunt er altijd nieuwe afbeeldingen, teksten, enz. toevoegen en wijzigen, zonder voorkennis ervan.

 

SEO

SEO is een acroniem dat afkomstig is van de Engelse uitdrukking Search Engine(s) Optimization. Web designer Dat kunnen we als „optimalisatie van websites voor zoekmachines“ vertalen.  SEO optimalisatie zijn  de methoden en technieken die we op de website uitvoeren, alsook de procedures bij promoties en "link building-campagne" op de andere websites, en dit alles met een doel om betere posities te krijgen in de zoekresultaten voor de zoekwoorden die relevant zijn voor uw bedrijf. Een website maken is niet genoeg! Uw website moet gevonden kunnen worden, daarvoor gebruiken wij SEO.

 

Nog vragen?

Twijfel niet langer en contacteer ons vandaag nog op 09 225 52 66 of vul het contactformulier in. Want uw organisatie of bedrijf verdient het om te profiteren van de commerciële mogelijkheden die het internet biedt. Koop nu een goedkope website bij Magneticweb en verzeker uw bedrijf een schitterende toekomst! Magneticweb garandeert de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Website laten maken door Magneticweb is de beste keuze die u kunt maken. Wees trots op uw beslissing!

 

Samenvatting

De basisbegrippen van een website laten maken

Website laten maken is de eerste stap en  de tweede is om een plaats op het internet te verzekeren om die zelfde te kunnen publiceren (webhosting). Een website maken is niet genoeg! Uw website moet gevonden kunnen worden, daarvoor gebruiken wij SEO.

Geschreven door : Magneticweb
Uitgever: https://plus.google.com/+MagneticwebBe

 

MagneticwebWebsite laten maken door Magneticweb is de juiste keuze. Magneticweb bouwt uw website en web-applicatie met passie en met kennis van zaken want enkel met echt vakmanschap maakt een website vandaag het verschil.

 

0

Comments

 • No comments made yet. Be the first to submit a comment

Leave your comment

Guest woensdag, 25 april 2018

Facebook

Google +

Twitter