Magneticweb blog

Wij zijn uw steun, partner en uw vriend. Reis met ons naar succes!

 • Home
  Home This is where you can find all the blog posts throughout the site.
 • Categories
  Categories Displays a list of categories from this blog.
 • Tags
  Tags Displays a list of tags that have been used in the blog.
 • Bloggers
  Bloggers Search for your favorite blogger from this site.
 • Team Blogs
  Team Blogs Find your favorite team blogs here.
 • Login
  Login Login form

U weet niet welke GSM u zou kopen? Google weet wat u nodig hebt

by in Rest
 • Font size: Larger Smaller
 • Hits: 1809
 • 0 Comments
 • Print
1809

Google heeft onlangs een nieuwe website - Which Phone gelanceerd. Zoals de naam van de site al zegt, is de website bedoeld om onzekere mensen te helpen om een ideale GSM volgens de criteria die ze zelf ingevuld hebben te kiezen.

In het begin vraagt Google om de belangrijkste (tenminste drie) punten in te vullen van uw gewenste GSM. Uw voorkeur van camera, uw voorkeur met betrekking tot het bekijken van video's, het luisteren naar muziek enz. Zodra u de belangrijkste instellingen heeft gekozen, zal Which Phone een paar extra vragen stellen wat betreft de categorieën die u gekozen heeft in de vorige stap. Daarna zal de website een paar GSM’s tonen die de juiste keuze voor u zouden kunnen zijn.

Het lijkt ideaal, maar de site is ver van dat. Ongeacht welke combinatie van specificatie u geselecteerd heeft, is het eind resultaat altijd hetzelfde. Google zal als een ideaal apparaat één van de nieuwste modellen aanbieden. Dit resultaat is niet verrassend aangezien de meeste vragen in verband met multimedia zijn.

b2ap3_thumbnail_1_20150616-220524_1.jpg

Google heeft voor ons als de eerste drie ideaale modellen de volgende trio  (Samsung Galaxy S6-modellen, HTC's One (M9) en Samsung Galaxy S Edge) aangeboden. Ik zou niet met zekerheid zeggen dat juist die drie modellen aan onze eisen voldoen. Om geen schuld aan google te geven, moeten wij zeggen dat wij geen eisen met betrekking tot de grootte van het scherm of de prijs aangegeven hebben.

Na bijkomende aanpassingen met betrekking tot de prijs van het toestel heeft Google op het einde goedkopere apparaten - HTC Desire 510 en Kyocera Hydro Vibe voorgesteld.

b2ap3_thumbnail_2.jpg

De conclusie is dat de website zijn werk doet maar Google zal u eerst de duurste modellen proberen voorstellen als je niet oppast.

Hoe Which Phone site werkt, kunt u zelf eens proberen via deze link.

 

Nog vragen?

Twijfel niet langer en contacteer ons vandaag nog op 09 225 52 66 of vul het contactformulier in. Want uw organisatie of bedrijf verdient het om te profiteren van de commerciële mogelijkheden die het internet biedt. Koop nu een goedkope website bij Magneticweb en verzeker uw bedrijf een schitterende toekomst! Magneticweb garandeert de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Website laten maken door Magneticweb is de beste keuze die u kunt maken. Wees trots op uw beslissing!

 

Samenvatting

U weet niet welke GSM u zou kopen? Google weet wat u nodig hebt!

Google heeft onlangs een nieuwe website - Which Phone gelanceerd. Zoals de naam van de site al zegt, is de website bedoeld om onzekere mensen te helpen om een ideale GSM volgens de criteria die ze zelf ingevuld hebben te kiezen. De website doet zijn werk maar Google zal u eerst de duurste modellen proberen voorstellen als je niet oppast. Hoe Which Phone site werkt, kunt u zelf eens proberen via deze link.

Geschreven door : Magneticweb
Uitgever: https://plus.google.com/+MagneticwebBe

 

MagneticwebWebsite laten maken door Magneticweb is de juiste keuze. Magneticweb bouwt uw website en web-applicatie met passie en met kennis van zaken want enkel met echt vakmanschap maakt een website vandaag het verschil.

0

Comments

 • No comments made yet. Be the first to submit a comment

Leave your comment

Guest woensdag, 25 april 2018

Facebook

Google +

Twitter